Wednesday

LAW OF ATTRACTION - HOW I AUTHENTICATED MY "I AM"

secret of law of attraction - mastermind by roda langrana
law of attraction - mastermind by roda langrana
HOW I AUTHENTICATED MY 'I AM'



Like all humans, I too … at times, have doubts …. and I realised that those doubts came to me when I listened to others talking about the Law of Attraction. I was hearing some videos on theLOA…..  and boy… was I left floundering. One person said something and another just the opposite and I sat there a huge frown on my face …thinking ….Roda you are a total glutton for punishment .. why do you  keep listening to so much stuff for I actually believed I was learning something new but honestly I never really did for everybody is special and different.

And then the bells started ringing in my own head … and I figured out where I was erring. When I wrote MasterMind I partnered with God … the highest and most holy source (of knowledge) … then what got into me to start trying to teach myself stuff I already knew … like deep in my bones … for everytime I watched or read something … I had either done it or knew about it …FOR GOD  PUT ME THROUGH MY PACES - I HAD TO UNDERSTAND CONCEPTS THROUGH EXPERIENCES IN MY LIFE FOR WHEN YOU EXPERIENCE ANYTHING THE LESSON IS WELL AND TRULY LEARNT AND YOU WILL BE THE BEST TEACHER THERE IS ON THE SUBJECT .... AND YET THOSE EXPERIENCES WERE MAGICAL IN NATURE FOR IT TRULY MADE ME FEEL GOOD AND IMPORTANT BEING ABLE TO UNDERSTAND LOFTY CONCEPTS OF GOD IN MY SIMPLE DAY TO DAY LIFE. 


LOVE SETS THINGS FREE … LOVE IS NEVER BINDING, CONTROLLING …. AND UNDERSTAND THIS IF YOU CAN, MY MASTERMIND IS AN ABSOLUTELY UNUSUAL CONCEPT …I AM PUTTING YOU IN CHARGE OF YOUR OWN DESTINY…. I AM NOT   TELLING YOU WHAT YOU SHOULD AND SHOULD NOT DO … RATHER YOU  WILL BE TELLING YOURSELF ..FOR WHO CAN CLAIM TO KNOW AND UNDERSTAND YOU …BETTER THAN YOURSELF…. SO THAT IS WHAT I MEAN WHEN I SAY – I LOVE YOU ENOUGH TO KNOW THAT YOU ARE FREE TO CHOOSE YOUR OWN DESTINY ... JUST AS A SHEPHERD MERELY GUIDES HIS FLOCK BY POINTING HIS CROOK IN THE DIRECTION HE WANTS HIS FLOCK TO GO ... IN ORDER TO PROTECT THEM ...... I, TOO, AM MERELY POINTING YOU IN THE DIRECTION OF MASTERMIND  MY MASTERMIND WAS WRITTEN BY THE MASTER OF LOVE HIMSELF .. GOD … AND THAT IS WHY I HAVE ALWAYS BEEN SAYING … READ MASTERMIND AND FIND GOD GUIDING YOU. YOU SEE I AM HUMBLE ENOUGH TO UNDERSTAND THAT

….  I MAY NOT HAVE BEEN ABLE TO WRITE THIS ENTIRELY ON MY OWN … FOR ONLY A READER WILL UNDERSTAND THE GENTLE GUIDANCE THAT MY BOOK CONVEYS. ITS HOW GOD FUNCTIONS. THE LANGUAGE, TOO, IS BEAUTIFUL .. I CAN CRY EVERY TIME I READ A PAGE OR TWO.

I FEEL GOD CHOSE A VERY SPECIAL PLACE IN THIS WORLD FOR MY MASTERMIND …… HE HAS PICKED IT UP AND PUT IT AMONG THE STARS AND I SHALL ENJOY SHINING IN ITS REFLECTED GLORY.  GOD ASKED ME .." RODA .. I HAVE A BIG TASK AHEAD OF YOU .. ARE YOU UP TO THE CHALLENGE .. IN RETURN I SHALL GIVE YOU WHAT EVER YOU DESIRE AND I ANSWERED YES YES YES GOD YES. THERE HAVE BEEN SOME TOUGH DAYS WHEN I WAS MAD, ANGRY, TIRED … BUT I GUESS I WAS BEING TESTED …. FOR WHEN I WANTED EVERYTHING, PERFECT HEALTH,HAPPINESS AND WEALTH TOO (WHICH I NOW HAVE) I HAD TO LEARN THINGS THE SAME WAY I AM ASKING YOU … BY READING MASTERMIND MYSELF AND LETTING GOD HELP ME. HOW MUCH MORE TRUTHFUL CAN I POSSIBLY BE….. ITS LIKE GIVING AWAY MY BIGGEST SECRET  WHICH I AM WILLING TO DO ... JUST SO IT BE AN INSPIRATION TO YOU.  I HAVE GONE THROUGH MANY EXPERIENCES AND A LOT OF DAYS WHERE I HAVE BURNT THE MIDNIGHT OIL ... LEARNING ... JUST LEARNING THINGS AND SO WHATEVER I HAVE WRITTEN HAS BEEN THROUGH LESSONS LEARNT ... TRULY AND CMPLETELY AUTHENTIC. 

IF YOU ARE ON THIS PAGE …. I SHALL CALL YOU LUCKY …FOR ONLY TRUE BELIEVERS OF GOD’S GRACE …. KNOW HOW TO ACCEPT GOD’S GRACE GRATEFULLY WHEN SOME FORCE BIGGER THAN YOU HAS BROUGHT YOU HERE. NOW YOU WILL NOT BE ABLE TO LEAVE EMPTY HANDED ……SO FOR YOUR CONVENIENCE I PLACE THE LINK BELOW :

you may choose to buy my mastermind today or you may think it expensive and turn away but its quite possible that I will be raising the price shortly for when I think that I am giving you the golden key to riches on a platter … no price is high enough.  Can your i-phone give you a direct link to God … I think not .. but my MasterMind can and if I find a procrastination in you .. I shall be forced to raise the price anytime. Get it at this price while you can.

No comments: